logo

Найближча аптека:Аптека №31, Київ, просп. Науки, 4

Гаряча лінія 044 407-90-90

В столиці відкрито ще одну соціальну аптеку

Жителі мікрорайону Лук'янівка Шевченківського району Києва відтепер мають можливість скористатися спільними соціальними програмами КП “Фармація” та Київської міської державної адміністрації, спрямованими на здоров'я киян, не виїжджаючи за межі свого району. Це стало можливим завдяки відкриттю аптеки №8 КП “Фармація” по вулиці Січових Стрільців, 103. Відкриття соціальної аптеки на Лук'янівці — подія бажана та очікувана для місцевих жителів, адже вони неодноразово зверталися з проханням відкрити аптеку у їх мікрорайоні.



У просторому приміщенні нової аптеки №8 КП “Фармація” створено всі умови для комфортного перебування відвідувачів, та й для персоналу аптеки облаштовано зручне місце роботи: дві каси, нові меблі та сучасне обладнання, зручні шафки для зберігання ліків та засобів медичного призначення і т.д. В аптеці зроблено якісний ремонт, встановлено кондиціонер для створення максимально комфортного мікроклімату, завдяки чому пацієнти зможуть придбати необхідні ліки чи медзасоби у приємній прохолоді, що надзвичайно важливо у літню спеку. Також тут можна безоплатно виміряти артеріальний тиск, скориставшись сучасним тонометром для самостійного вимірювання.


На разі аптека №8 відпускає ліки, товари медичного призначення та косметичні засоби, засоби особистої гігієни, крім того, тут можна придбати готові форми лікарських засобів за попереднім замовленням. У перший день роботи послугами аптеки скористалось близько сотні відвідувачів.